Werkt Spotify op de internationale versie van de Amazon Echo?

DutchCowboys meldt het volgende: de Echo International Version lijkt op het eerste gezicht dezelfde als de Echo’s die je in Duitsland zelf kunt kopen, maar die mist een aantal functies die de Echo zo leuk maken. Zo wordt bijvoorbeeld het koppelen met Spotify niet ondersteund en kun je niet met je stem iets bestellen op Amazon.

Zelf merkte ik, bij het installeren van mijn Amazon Echo (niet de internationale versie maar een ‘gewone’) dat Spotify koppelen een truc vergt. Ik schreef op 21 september: je moet een Amazon Account hebben om de Echo te kunnen gebruiken. Maak een Amazon account aan en stel een Amerikaans adres in bij “Manage Your Content and Devices”! Als je dat laatste niet doet kan je straks bijvoorbeeld je Spotify niet koppelen – kan ik uit ervaring melden …

Nu ben ik benieuwd of deze oplossing ook werkt op de internationale versie van de Echo! Heeft iemand dit al kunnen testen?

Geplaatst in Amazon Echo.

2 reacties

  1. Spotify premium account koppelen werkt door een internationaal adres in te voeren (UK, Duitsland of VS). Log in op de webpagina van Amazon en ga naar Manage your content en devices. Vul daar als land UK in en Spotify kan gekoppeld worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *