Sonos One – een smart speaker met een voortreffelijke sound

Sonos One Smart SpeakerSonos beweegt zich met de Sonos One op de markt van de smart speakers. De Sonos One bouwt voort op het ontwerp van de PLAY:1 en biedt de optie om de spraak-assistenten van Amazon en Google te gebruiken.

Op dit moment is Amazon’s voice service Alexa geïntegreerd in de Sonos One. Officieel wordt deze optie nog niet door Sonos ondersteund in Nederland, maar dezelfde ’truc’ waarmee je ook de Amazon Echo in Nederland aan de praat krijgt (letterlijk), lijkt ook te werken voor de Sonos One: voeg een US-adres toe aan je Amazon Account.

Sonos heeft aangekondigd om ook Google Assistent te ondersteunen. In 2018 zal deze optie door een update worden toegevoegd. Op dit moment is niet helemaal duidelijk of het in de paktijk mogelijk is om beide assistents (van Google en Amazon) naast elkaar en ‘door elkaar heen’ te gebruiken.

De Sonos One is een interessante speaker die een geweldige geluidskwaliteit koppelt aan het gemak van een smart speaker.

Te koop bij CoolBlue voor 229 euro.

 

 

Geplaatst in Overige speakers.