Mijn Google Home komt eraan …

Via eBay heb ik gisteren een Google Home gekocht. Als het goed is ontvang ik hem binnen een paar dagen.

Hier ga ik verslag doen van mijn ervaringen met dit apparaat.

Aanschaf

De Google Home is nog niet te koop in Nederland. Ik heb mijn exemplaar gekocht via eBay. Ik zie dat er op dit moment verschillende verkopers zijn die verzenden naar Nederland. Prijzen liggen tussen de 240 en 280 euro. Heel wat meer dan de 129 dollar die de Home in de US kost, maar ja … als je ongeduldig bent kost dat geld 🙂

Zoek hier naar een Google Home op eBay

Voorbereiding

Aangezien de Home een US device is moet ik een verloopstekker kopen. Een reisstekker voor Amerikaanse stekkers in Europa (USA naar EU).

Zoiets.

 

En nu maar wachten op de postbode …

Geplaatst in Eigen ervaringen Google Home en Amazon Echo, Google Home.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *