Apple HomePod uitgesteld

Het is Apple niet gelukt om de HomePod op tijd klaar te hebben voor de feestdagen. De release stond gepland voor december, maar Apple heeft meer tijd nodig. De Smart Speaker komt dit jaar niet meer uit.

Apple brengt de speaker eerst uit in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Wanneer Nederland en België aan de beurt zijn is nog niet bekend.

Statement van Apple: “We can’t wait for people to experience HomePod, Apple’s breakthrough wireless speaker for the home, but we need a little more time before it’s ready for our customers. We’ll start shipping in the US, UK, and Australia in early 2018.”

Wil je toch een Smart Speaker geven of krijgen met Sinterklaas of met Kerst? Check hier de mogelijkheden om in Nederland een apparaat uit de series van Google Home of Amazon Echo te kopen.

Geplaatst in Apple HomePod.