Veranderingen in de Amazon Echo lijn

Amazon voert een aantal veranderingen door in het assortiment van de Echo. Ik zet de verschillende nieuwe Echo’s op een rijtje.

Echo Spot

Dit is een upgrade van de Echo Dot, nu met klein video-scherm. Als babyfoon te gebruiken of om te zien wie er aan de voordeur staat. Ook video-bellen moet mogelijk zijn. Wel serieus duurder: 130 dollar versus 50 dollar voor de Dot. Release datum in US: 19 december 2017.

Echo Plus

Het duurste en grootste device in de nieuwe Echo-lijn. Even groot als de ‘gewone oude’ Echo. Heeft een goede geluidskwaliteit én kan dienst doen als een hub voor allerlei smart-home apparaten (zoals bijvoorbeeld slimme lampen van Philips Hue en Ikea) zonder dat er een andere hub nodig is. Leuk detail: als je de Echo Plus koopt krijg je een Philips Hue lamp erbij.

Prijs: 150 dollar. Release datum in US: 31 oktober 2017. Ook vanaf die datum in UK (140 pond) en Duitsland (150 euro).

https://youtu.be/Ha0zuiJ_GeU

Echo Show

Dit is een grote Echo met scherm. Dit apparaat lijkt vooral gericht op video-bellen.

De Echo Show is verkrijgbaar in de US voor 230 dollar, in de UK vanaf 16 november voor 200 pond, in Duitsland vanaf 16 november voor 220 euro.

Echo

De ‘nomale’ Echo heeft een update gekregen. Dit apparaat is er nu kleiner, goedkoper en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Prijs 100 euro. Release datum in US, UK en Duitsland: 31 oktober 2017.

https://youtu.be/ZLPmPzpqJN4

 

 

Geplaatst in Amazon Echo.